Kindermisbruiken: Vlaamse media

Publié le par Jacqueline de Croÿ

De Vlaamse mediagroepen die criminelen betalen om actievoerders het zwijgen op te leggen

VTM, De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws ontvingen een afschrift van de brief aan de procureur-generaal te Antwerpen maar zwegen over de 30 processen-verbaals met de zedenzaken van Victor V.
Misschien kwam dat omdat er in de verklaring van de door rechter-voorzitter G. Van Craen van het hof van beroep van Antwerpen 'geloofwaardig' genoemde getuige, ook staat vermeld hoeveel geld de pers voor de monsterlijke verhalen over Vervloesem betaalde...
De Werkgroep Morkhoven was jarenlang het slachtoffer van lastercampagnes van de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Volk, De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, Het Laatse Nieuws en de Nieuwe Gazet die gedurende hun 10-jaar durende lastercampagne tegenover Vervloesem met geen woord over de kinderpornozaak Zandvoort repten. Door de roddels en verhalen over Marcel Vervloesem wisten zij te bekomen dat de internationale pers die de zaak Zandvoort van nabij volgde, afhaakte. VTM die, vlak voor de Panoramareportage 'De witte ridder uit Morkhoven' van de openbare omroep VRT, uitkwam met de roddels over Marcel Vervloesem, zal wel een flinke stuiver aan haar zogezegde reportage verdiend hebben.

Publié dans Other languages

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article