Repressie-dossier Werkgroep Morkhoven: nieuwe maffiapraktijken

Publié le par Jacqueline de Croÿ

Skynet verwijdert politieke blogs

 

 

0908censure-moi

 

Brussel, 20.9.2009

De Italiaanse dokter-professor G. Gagliardi meldde ons zopas dat zijn e-mails naar de vzw Werkgroep Morkhoven opnieuw geblokkeerd worden.

De vrouw van de franse politieägent Patrice Verdi die de vzw Werkgroep Morkhoven in haar strijd steunt, werd enkele dagen geleden aan de ingang van de school waar zij haar kind ging ophalen, door twee auto's klemgereden en met de dood bedreigd.

Dat zijn dus de volgende stappen waarmee men de vzw Werkgroep Morkhoven verder het zwijgen wil opleggen.

De Werkgroep vraagt zich af wanneer men nu eindelijk een huurmoordenaar op haar gaat afsturen.
Zij is echter niet van plan om zich door allerlei maffiapraktijken en Staatsveiligheidstechnieken te laten afschrikken.

Volgende week gaat de Werkgroep de briefwisseling over Gina Bernard-Pardaens die met Marcel Vervloesem rond de verdwenen Duitse jongen Manuel Schadwald werkte maar die, na talrijke doodsbedreigingen en onoplosbare problemem met haar Belgacom-telefoonlijn, bij een nachtelijk ongeval omkwam, op het Internet plaatsen.
Minister van Justitie Stefaan De Clerck ontving de ouders van de verdwenen Manuel Schadwald destijds op zijn kabinet en zei in een interview met de krant Het Laatste Nieuws dat men 'de ogen had gesloten'.
Gina Bernard werd enkele maanden voor haar dood gedurende drie uren lang op een, naar eigen zeggen, 'intimiderende manier' in opdracht van een procureur-generaal ondervraagd en de vzw Werkgroep Morkhoven bezit over voldoende aanwijzigingen dat Gina Bernard vermoord werd.
Al deze informatie was ook op de door Skynet verwijderde blog 'Doofpot Justitie' weer te vinden.

Het is duidelijk dat er nu een gecoördineerde actie plaatsvindt tegen de vzw Werkgroep Morkhoven die door de gerechtelijke autoriteiten wellicht met de bestrijding van de zware criminaliteit en de 'strijd tegen het terrorisme' wordt verward (uithuiszetting van Marcel Vervloesem, de Geelse Bouwmaatschappij die 6.000 euro van hem eist, Electrabel die via een incassobureau 2.000 euro van hem eist en met een gerechtsdeurwaarder dreigt, het blokkeren van het e-mail-verkeer van en naar de vzw Werkgroep Morkhoven, de doodsbedreigingen van mensen die de Werkgroep ondersteunen, het verwijderen van de skynetblogs, de onvindbaarheid van de Morkhoven-artikels over Minister De Clerck via de zoekrobot Google,).
De vzw Werkgroep Morkhoven zal deze feiten de eerstvolgende dagen zeker aanklagen maar zij is ook van plan om rond het dossier van Marcel Vervloesem te blijven werken die, na jarenlange verdachtmakingen, nu al een jaar zwaar ziek in de gevangenis is opgesloten en zelfs geen penitentiair verlof krijgt.
Minister De Clerck en zijn diensten lieten, om het nog eens publiekelijk te herhalen, toe dat het dossier van Marcel Vervloesem maandenlang door de Psycho Sociale Dienst geblokkeerd werd en de geneeskundige rapporten over Marcel Vervloesem werden achtergehouden.
Het rapport over de chirurgische ingrepen (waarvan 5 in de gevangenis, één ervan was een zware open-hart-operatie) van de Penitentiaire Gezondheidsdienst van dokter Van Mol die rechtsstreeks onder het gezag valt van de justitieminister, is na bijna 3 maanden, nog altijd niet terecht. Het bevindt zich nog altijd op het Medisch Centrum van de gevangenis te Brugge.

De Werkgroep Morkhoven gaat bij de de Skynet-klantendienst ook blijven aandringen om de verwijderde blogs terug te plaatsen.
Ook Google zal worden gecontacteerd en gevraagd worden waarom de artikels van de vzw Werkgroep Morkhoven over met name justitieminister De Clerck nu bijna plotseling onvindbaar zijn geworden.
Werden er misschien bepaalde afspraken gemaakt met Minister De Clerck en zijn diensten ?

Patrice Verdi: (http://reseaux-francais.droitfondamental.eu/wordpress/index.php)

 


LINKS:

- Werkgroep Morkhoven Skynet
- Kinderpornonetwerk Zandvoort
- Justitie Turnhout
- Open Brief Procureur-Generaal
- Zoé Genot cd-roms Zandvoort
- Droit Fondamental - (French, English, Italian)
- Website Morkhoven (English, French, Italian, Dutch)
- Video 'Marcel Vervloesem, hymne de la Résistance'
-
Vervloesem maart 1998 deel1
-
Vervloesem maart 1998 deel2
-
Vervloesem maart 1998 deel3
-
Vervloesem maart 1998 deel4
-
Vervloesem maart 1998 deel5
-
Vervloesem maart 1998 deel6
-
Vervloesem maart 1998 deel7
-
Vervloesem maart 1998 deel8
-
Vervloesem maart 1998 deel9
-
Vervloesem Marcel september 1998 deel1 Faits Divers RTBF
-
Vervloesem Marcel september 1998 deel8 Faits Divers RTBF
-
Lippens en de X-dossiers : een totaal Taboe in de berichtgeving in de belgische media
-
BBC2 REGINA LOUF 1

Publié dans Other languages

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article