Brits meisje verdwenen

Publié le par Jacqueline de Croÿ


Vader van verdwenen Brits meisje doet oproep


Madeleine.britsmeisjeDe Standaard, zondag 06 mei 2007 | Bron: BELGA
Vader van vermist Brits meisje doet opnieuw oproep aan getuigen

LISSABON - De vader van de kleine Madeleine, een Brits meisje van drie jaar, dat donderdag verdwenen is in de Portugese badplaats Praia da Luz, heeft zaterdagavond een nieuwe oproep gedaan aan alle mensen die nuttige tips kunnen geven.
"Wij vragen alle mensen die over informatie beschikken, hoe weinig ook, om ze over te maken aan de autoriteiten", verklaarde Gerry McCan aan de pers. Ook de Portugese politie had de bevolking opgeroepen mee te werken aan het onderzoek.

Zij kreeg al meer dan 30.000 telefonische oproepen. Vrijdagavond riepen de ouders de eventuele ontvoerders al op Madeleine terug te brengen. De zoektocht wordt zondag verdergezet. Honderdvijftig Portugese speurders en drie Britse politieagenten hebben zaterdagavond de omgeving van Praia da Luz uitgekamd, waar de familie verblijft.

Ze zoeken in een straal van vijf kilometer. Portugese speurders beschikken over een robotfoto van de eventuele ontvoerder, maar ze verspreiden die voorlopig niet om het leven van het meisje niet in gevaar te brengen. Het kind is waarschijnlijk ontvoerd terwijl ze samen met haar tweejarige tweelingbroertjes aan het slapen was in een hotelkamer in Praia da Luz, terwijl haar ouders in het restaurant van het hotel aan het eten waren.

BELGA

Publié dans Other languages

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article